Euro Funderingen

Fundering voor Aanbouw

Een goede fundering voor uw aanbouw of uitbouw

Het realiseren van een aanbouw is een spannende en grote onderneming en bovendien een behoorlijke investering. Meer woonruimte en comfort is een grote wens voor velen! Maar het goed aanpakken is erg belangrijk, want je wilt geen teleurstelling achteraf.

Heb je bijvoorbeeld een fundering voor je aanbouw of uitbouw nodig? Bij Euro Funderingen begrijpen we het belang van een solide fundering en bieden we u de expertise die nodig is om dit te realiseren, zelfs in de meest uitdagende ruimtes.

Euro Funderingen zorgt voor een goede basis

Het belang van grondonderzoek

Voordat u begint met de bouw van uw aanbouw, is het essentieel om een gedegen grondonderzoek uit te voeren. Dit onderzoek is noodzakelijk om te ontdekken of en welke fundering u voor de aanbouw nodig heeft. Alleen de meeste eenvoudige bouwwerken worden tegenwoordig zonder fundering gebouwd, in bijna alle gevallen is een vorm van fundering nodig, maar welke? Euro Funderingen zoekt het voor u uit en brengt de fundering aan.

Euro Funderingen is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondonderzoek, in elke ruimte, hoe krap op. Met behulp van onze geavanceerde mini-sondeerrups kunnen we de samenstelling en draagkracht van de bodem nauwkeurig in kaart brengen.

Onze aanpak

Onze mini-sondeerrups is compact en wendbaar, waardoor we zelfs op de meest ontoegankelijke locaties een sondering van de hoogste kwaliteitsklasse kunnen uitvoeren. We meten de puntweerstand en kleefweerstand van de bodem conform de strenge NEN-EN-ISO 22476-1 normen. Deze gegevens worden vervolgens verwerkt tot een gedetailleerde grafiek die ons inzicht geeft in de bodemgesteldheid en de benodigde diepte voor de funderingspalen.

Funderen in beperkte ruimte: onze specialiteit

Bij Euro Funderingen zijn we niet alleen experts in grondonderzoek, maar ook in het funderen in beperkte ruimte. Ons machinepark is specifiek uitgerust om te werken in ruimtes die voor reguliere funderingsbedrijven een uitdaging vormen. Of het nu gaat om een aanbouw in een volgebouwde woonwijk of een renovatieproject in een historisch centrum, wij hebben de kennis en apparatuur om uw project tot een succes te maken.

Trillingsarm en trillingsvrij funderen

We bieden verschillende funderingsmethodes aan die rekening houden met de omgeving en de specifieke eisen van het project. Trillingsarm heien met stalen buispalen is een populaire methode die we toepassen in gebieden waar trillingen en geluid tot een minimum beperkt moeten blijven. Voor situaties waarin zelfs dit niet toereikend is, hebben we trillingsvrije oplossingen zoals de casing draaipaal en de schroefinjectiepaal. Vaak is het de vergunning die trillingsarm heien in sommige gevallen verplicht stelt.

Euro Funderingen: uw partner in funderingstechniek

Met meer dan 30 jaar ervaring in de funderingstechniek en een rijke geschiedenis van meer dan 3025 opgeleverde projecten, is Euro Funderingen een autoriteit op het gebied van funderingen. Onze ervaren heibazen werken met passie en precisie aan uw project, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid altijd vooropstaan.

Succesvolle projecten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Specialist in beperkte ruimte