Al 19 jaar uw betrouwbare funderingspartner

Minisondeerrups

Home Grondonderzoek Minisondeerrups

De Minisondeerrups

Met een breedte van 0.80 meter, een hoogte van 1.80 meter en een lengte van 2.50 meter kan dit sondeerapparaat bijna alle bouwlocaties bereiken. Het gewicht van de sondeer stelling bedraagt ca. 1600 kg.

Verankering aan de ondergrond vindt plaats via twee grondankers of twee verankeringsplaten die aan de bestaande betonvloer worden gekoppeld. Een sondering wordt uitgevoerd conform NEN-EN-ISO 22476-1, waarbij de puntweerstand en eventueel de kleefweerstand wordt gemeten.

De puntweerstand wordt vastgesteld met behulp van een elektrische conus wet een tophoek van 60 graden en een basisoppervlak van 5 cm².

Alle sonderingen die door Eurofunderingen BV worden uitgevoerd vallen in klasse 3/TE1; Dit is de hoogst haalbare kwaliteitsklasse voor de gebruikelijke meetapparatuur in Nederland.

“Netjes werk geleverd door Eurofunderingen!”

Verzakte aanbouw

In onderstaande slideshow ziet u hoe we via een schuttingdeur de achtertuin bereiken. Bij deze woning is de aanbouw verzakt door een ondeugdelijke fundering.

Door grondonderzoek uit te voeren weten we hoe de bodem is opgebouwd, zodat we de aanbouw kunnen opvijzelen en voorzien van een degelijke fundering. Zoals je ziet gaan we secuur te werk waarbij de tuin en het terras zoveel mogelijk worden beschermd.

Wilt u meer weten over ons familiebedrijf? Stel hier uw vraag