Al 19 jaar uw betrouwbare funderingspartner

E-2500

E-2500-boorstelling

Geschikt voor casing draaipalen (gedraaide palen) en schroefinjectiepalen van 114 t/m 273 mm.
Rupsbreedte: 1.30 – 2.00 meter
* Grondverdringend
* Trillingsvrij
* Geen geluidsoverlast
* Minimale of geen zetting
* Geen gronduitvoer

De boorstelling kan trillingsvrij palen aanbrengen in de grond. Dat is ideaal voor bouwklussen, waarbij er in een binnenstedelijke omgeving fundatie moet worden aangebracht/verstevigd.

Aanzienlijk minder risico’s
Deze vorm van ‘schroeven’, brengt aanzienlijk minder risico’s met zich mee en zorgt ervoor dat de omgeving van de te schroeven palen onbeschadigd blijft. Dat vermindert in ieder geval de bezorgdheid van de buren en maakt de kans op een bouwstop nihil.

Trillingsvrij funderen geëist
Tegenwoordig wordt er steeds vaker door opdrachtgevers geëist dat er trillingsvrij wordt gefundeerd. Gelukkig hebben wij dit tijdig gesignaleerd en maakt het dat wij inmiddels veel ervaring hebben met trillingsvrij funderen met onze E-2500-boorstelling.

Schroefinjectiepaal/groutinjectiepaal
In het geval van de E-2500-boorstelling wordt er niet geheid, maar (de naam van de machine zegt het al:) geboord. De grout wordt met een constante flow geïnjecteerd doordat de schroefpaal draait en tegelijkertijd grout afgeeft.

Casing draaipalen
We boren ze ook wel weg zonder grout en dan spreekt men van een casing draaipaal. Meestal gaat deze paal minder diep de grond in dan een schroefinjectiepaal.

Bodemonderzoek voor de juiste paal
Een keuze voor één van beide palen wordt gemaakt door de grondslag (soort). Deze kunnen wij voor u onderzoeken om u (of uw opdrachtgever) van het beste advies te voorzien.

Innovatie
Wij blijven werken aan het up-to-date houden van ons machinepark om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Machine details

Machine:

E-2500

Minimale werkhoogte:

3.50 meter

Minimale breedte:

1.30 meter

Gewicht:

12.5 ton

Wilt u meer weten over ons familiebedrijf? Stel hier uw vraag