Al 19 jaar uw betrouwbare funderingspartner

Groutinjectie systeem

Home Trillingsvrij funderen Groutinjectie systeem

Uniek systeem in Nederland

Funderingsbedrijf Groutmij.com is gespecialiseerd in het plaatsen van groutinjectiepalen. Voor het aanleggen van funderingen maakt de Groutmij.com gebruik van een uniek en gepatenteerd systeem. Als enige in Nederland mogen wij dit gepatenteerde groutinjectie systeem voeren. Hiermee kunnen wij trillingsvrij en zonder geluidsoverlast iedere fundering aanleggen.

  • Gepatenteerde groutinjectiepalen
    Het unieke van de gepatenteerde groutinjectiepalen is het ontwerp van de boorschroef. Dankzij deze boorschroef wordt het cementgrout zeer gedoseerd afgegeven. Daardoor is de paalvoetdiameter gelijk aan de diameter van het schroefblad. Dit maakt de schroefinjectiepaal zeer geschikt voor hoge druk- en trekbelastingen. De stalen buispalen worden toegepast in zowel lichte als zware bouwconstructies.
  • Ook in beperkte ruimtes
    Het groutinjectie systeem is de perfecte oplossing in beperkte ruimtes en hoogtes. Al in ruimtes vanaf 2,40 meter hoog en 80 centimeter breed voeren wij onze werkzaamheden uit. De verschillende paalsegmenten worden met lassen of schroefdraadverbindingen aan elkaar verbonden. De lengtes van de paalsegmenten variëren van 1 tot 12 meter. Hiermee kan een paallengte van wel 30 meter gerealiseerd worden.

Wilt u meer weten over ons familiebedrijf? Stel hier uw vraag