Al 19 jaar uw betrouwbare funderingspartner

Onze medewerkers

Home Wie zijn wij? Onze medewerkers

Wij stellen graag even aan u voor:

Rintje Dijkstra, Calculator werkvoorbereider

Rintje, een nuchtere Fries, is al sinds 2010 werkzaam bij Eurofunderingen en heeft het nog steeds erg naar de zin. Als calculator werkvoorbereider komt hij veel mensen tegen of spreekt hij aan de telefoon. Dit maakt zijn werk aantrekkelijk. Kwaliteit staat ook bij Rintje hoog in het vaandel. Hij is ook altijd bezig om zijn werk nog efficiënter te maken. Zijn nieuwste project is om tot en met de betonvloer af te leveren. Het all-in pakket van Eurofunderingen.

What you see is what you get

Jelly Stap, eigenaar

Jelly, dochter van oprichter Tjipke Stap, is al vanaf het begin van Euro Funderingen betrokken bij het bedrijf; eerst alleen in de avonduren en weekenden maar door de toenemende drukte al snel fulltime. In 2009 hebben Jelly en broer Jan het bedrijf overgenomen van hun vader. Best een lastige tijd in de crisisjaren toen alle zeilen bijgezet moesten worden door broer en zus. Jelly is haarzelf toen wel tegen gekomen en zij kwam erachter dat ze geen opgever is. ” Samen de klus klaren is het mooiste wat er is. We zijn er 1000% voor gegaan en dat doen we nog!” zegt zij met passie. Samen met haar man, ook werkzaam binnen het bedrijf als chauffeur, en kinderen woont Jelly naast het bedrijf. Euro Funderingen is een groot deel van Jelly haar leven maar tijdens de kampeervakanties met het gehele gezin is er ook ruimte voor ontspanning. ” Eens heerlijk een boek uitlezen!”.

Afspraak=afspraak

Jan Stap, eigenaar

Jan is, net als Jelly, al vanaf het begin betrokken geweest bij Eurofunderingen. In 1997 is hij begonnen in de buitendienst maar na de tia van zijn vader in 1999, is hij op kantoor gaan zitten om zijn vader hier te ondersteunen. Jan is voornamelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding; klantencontact, offertes maken en een gedeelte planning. Sinds een paar jaar woont Jan weer met zijn gezin in Veenwouden, dichterbij het bedrijf. “Nu kan ik de kinderen eerst even naar school brengen”. Naast Eurofunderingen en zijn gezin, probeert hij nog tijd te maken voor zijn hobby Fotografie.

Blijf jezelf!

Tjitze Veenstra

Sinds 1 januari 2019 is Tjitze bij ons gestart als planner/werkvoorbereider/calculator. Tjitze is getrouwd en woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Houtigehage. Hij gooit graag een hengeltje uit en brengt daarnaast veel tijd door op zijn boot, een enigszins uit de hand gelopen hobby. In het verleden heeft hij gewerkt als kraanmachinist en als werkvoorbereider in de telescoopkraanwereld. Tjitze is een tevreden man als alles loopt zoals het gepland is.

Problemen kennen we niet, we hebben alleen uitdagingen!

Aukje Postma

Sinds november 2017 is Aukje in dienst bij Euro Funderingen. Ze is verantwoordelijk voor debiteurenbeheer, het verwerken van de werkbonnen en de facturatie. Ze vindt het leuk en afwisselend werk! “Ik vind het fijn om actief betrokken te zijn bij dagelijkse werkzaamheden op kantoor.”
Ze woont samen met haar partner en hun twee dochters in Feanwâldsterwâl. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om lekker te koken en gastvrouw te spelen voor vrienden en familie.

Altijd attent en betrokken

Nutte Cuperus

Door een noodlottig ongeval is Nutte ons ontvallen. Hij was al sinds 1998 werkzaam bij Euro Funderingen. Nutte is begonnen in de buitendienst en maakte in 2009 de stap naar kantoor. “Samenwerken en met elkaar de klus klaren” was zijn motto. Hij was een zeer gewaardeerd werknemer, collega en vriend en zal altijd in onze dierbare herinnering blijven voortleven.

 

.

Wilt u meer weten over ons familiebedrijf? Stel hier uw vraag