Euro funderingen

In de media

Interview Ondernemend Friesland

In de editie van 27 november 2023 van OF (het platform voor ondernemend Friesland) zijn wij geïnterviewd over onze bedrijfsvoering en expertise in beperkte ruimtes, funderingsherstel en trillingsvrij funderen. Klik op de afbeelding voor het artikel, of lees het hele magazine via de link.

25 jarig jubileum

Op 13 januari 2021 verscheen in de Actief een artikel over het 25 jarig jubileum van Euro Funderingen én het 25 jarig dienstverband van onze Tinus. Op de foto poseren zijn met onze meest geavanceerde machine én de (gepensioneerde) allereerste machine.

Restauratie kerkje Augsbuurt

In mei 2020 is het kerkje in Augsbuurt gerestaureerd door Stichting Alde Fryske Tsjerken. Wij hebben hierbij het funderingsherstel uitgevoerd. Dit trok de aandacht van veel lokale media. Lees hier het artikel van RTV NOF en hier die van de Leeuwarder Courant.

Zonne-energie Trynwâlden

In onze buurgemeente Tytsjerksteradiel mogen wij op 31 maart 2020 onder belangstelling van de media  de eerste (en de volgenden) paal slaan van het transformatiestation van Trynenergie, wat zonne-energie gaat opwekken voor lokale bedrijven en bewoners.

Aanleg Centrale As

Op 27 augustus 2016 verscheen er een artikel met mooie foto’s van onder andere ons werk aan de Centrale As in aanbouw. Op één van de foto’s is één van de twee fietsbruggen te zien waarvoor Euro Funderingen BV de fundering heeft aangebracht.

Fundering fietsbrug Centrale As

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Specialist in beperkte ruimte