Euro funderingen

Over ons

U kunt al 25+ jaar bouwen op Euro Funderingen

Op 1 januari 1996 is Euro Funderingen opgericht door Tjipke Stap en zijn vrouw Griet. Na 30 jaar ervaring in funderingstechniek, wilden Tjipke en zijn vrouw toch nog zelf eens een bedrijf leiden. Euro Funderingen werd opgezet in de geboorteplaats van Griet Stap; Veenwouden (op zijn Fries: Feanwâlden).

De beide kinderen Jan en Jelly zijn al vanaf het begin van Euro Funderingen betrokken bij het bedrijf. Het bedrijf groeide snel en werd een begrip in de bouwwereld. In 2009 hebben Tjipke en Griet het bedrijf overgedragen aan Jan en Jelly.

Bijna iedere dag komen Tjipke en Griet nog even langs op de zaak. Even een bakje koffie doen en horen hoe het gaat. “Prachtig om te zien hoe de kinderen en hun medewerkers het bedrijf voortzetten”.

Friese nuchterheid, betrouwbare expertise

Samenwerken met Euro Funderingen betekent dat u kunt rekenen op meerdere generaties ervaring in funderingen. Betrouwbaarheid is onze grootste belofte, en daar zijn we trots op! Om dit te kunnen waarborgen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met bijvoorbeeld cursussen. Ook zijn we aangesloten bij het NVAF en KCAF. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van het VCA certificaat.

We denken altijd mee en zijn altijd betrokken en leveren altijd goed werk. We nemen persoonlijk contact op om de opdracht door te spreken. Bij ingewikkelde situaties komen we altijd langs om te kijken zodat er geen verrassingen of problemen ontstaan. Daarnaast kunt u rekenen op korte lijnen en goede service.

Een ander zijn beperking, is onze kracht

De kracht van Euro Funderingen is dat wij bijzonder dynamisch zijn. Onze specialiteiten zijn funderingswerkzaamheden in krappe ruimtes,  funderingsherstel,  trillingsarm funderen en trillingsvrij funderen bij kwetsbare bodems en gebouwen.

Reguliere funderingsbedrijven met groot heimateriaal komen in de problemen bij krappe ruimtes. Met ons heimateriaal kunnen we op bijna alle locaties ons werk doen, we kunnen gewoon via een steeg of deur onze werkplek bereiken.

We zijn specialist in funderingsherstel. Of het nu gaat om het stabiliseren van een historisch gebouw of het opvijzelen van een verzakte woning. Hierbij werken we trillingsarm om schade te voorkomen.

In een kwetsbare omgeving maken wij gebruik van schroefinjectie en casing draaipalen om trillingsvrij funderingen aan te brengen. Bovendien is deze methode ook geluidsarm en kan worden uitgevoerd in zeer krappe ruimtes.

Onze expertise in beperkte ruimtes hebben we ook doorgevoerd naar grondonderzoek. Met onze minirups kunnen wij op bijna alle locaties sonderingen uitvoeren.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Specialist in beperkte ruimte