Euro funderingen

Verbouwing Loods 5

Trillingsvrij funderen voor nieuw entree Loods 5

De locatie in Duiven van trendy woonwinkel Loods 5 krijgt een nieuw entree. Omdat de nieuwe entree zich in de bestaande parkeergarage bevindt, zijn wij van Euro Funderingen de perfecte partij hiervoor!

Met onze specialisatie in beperkte werkruimte en trillingsvrij funderen hebben wij alle benodigde kennis en ervaring om deze klus te klaren. In de parkeergarage is namelijk een werkhoogte van 4,27m beschikbaar en de toegangshoogte is slechts 2,9m.

Op basis van de aangeleverde sonderingen hebben we een paalberekening gemaakt. Vervolgens hebben we met onze “grote” trillingsvrije fundeermachine, de E-2500, 27 buispalen met een diameter van 168mm en een boorblad van 450mm met minimale overlast aangebracht tot een diepte van zo’n 6 meter.

Voor deze klus hebben we de groutinjectiemethode gebruikt, waarbij de paal tijdens het boren met grout (cement) wordt omkleed, voor een bijzonder dikke, stevige funderingspaal. Deze methode is trillingsvrij en geluidsarm, zodat geen schade aan het bestaande pand ontstaat en het winkelend publiek geen overlast ervaart. Bovendien hebben we er extra zorg voor gedragen om de bestrating schoon te houden van grout.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.