Al 19 jaar uw betrouwbare funderingspartner

Trillingsvrij funderen

Home Trillingsvrij funderen

Groutmij.com; samenwerking op het gebied van trillingsvrij funderen.

Een van onze belangrijkste paalsystemen is de schroefinjectiepaal. Bent u op zoek naar een funderingssysteem dat geschikt is voor beperkte ruimtes en trillingsgevoelige gebouwen? De schroefinjectiepalen bieden een betrouwbare en duurzame oplossing. Onze schroefinjectiepaal wordt veelvuldig ingezet bij renovatieprojecten en funderingsherstel. Samen met Heiwerken BV en Nederfund BV bundelen wij de krachten en hebben wij een schat aan informatie in huis. Wij werken samen onder de naam Groutmij.com

 

Midden in de binnenstad; 100% trillingsvrij!

Als enige in Nederland

Euro Funderingen B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van schroefinjectiepalen. Voor het aanleggen van funderingen maakt de Groutmij.com gebruik van een uniek en gepatenteerd systeem. Als enige in Nederland mogen wij dit gepatenteerde groutinjectie systeem voeren. Hiermee kunnen wij trillingsvrij en zonder geluidsoverlast iedere fundering aanleggen.

  • Gepatenteerde groutinjectiepalen
    Het unieke van de gepatenteerde groutinjectiepalen is het ontwerp van de boorschroef. Dankzij deze boorschroef wordt het cementgrout zeer gedoseerd afgegeven. Daardoor is de paalvoetdiameter gelijk aan de diameter van het schroefblad. Dit maakt de schroefinjectiepaal zeer geschikt voor hoge druk- en trekbelastingen. De schroefinjectiepalen worden toegepast in zowel lichte als zware bouwconstructies.
  • Ook in beperkte ruimtes
    Het groutinjectie systeem is de perfecte oplossing in beperkte ruimtes en hoogtes. Al in ruimtes vanaf 2,15 meter hoog en 75 centimeter breed voeren wij onze werkzaamheden uit. De verschillende paalsegmenten worden met lassen of schroefdraadverbindingen aan elkaar verbonden. De lengtes van de paalsegmenten variëren van 1 tot 12 meter. Hiermee kan een paallengte van wel 30 meter gerealiseerd worden.
  • Ook gebruik maken van de unieke schroefinjectiepalen?

    Met de schroefinjectiepalen haalt u zekerheid in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze schroefinjectiepalen.

Wilt u meer weten over ons familiebedrijf? Stel hier uw vraag